Er du sikker - alle svar bliver nulstillet?

Okay
Fortryd

Velkommen til ferielovstesten

Start testen
Velkommen til ferielovstesten, udviklet af Horten.


Den nye ferielov træder i kraft 1. september 2020, hvor alle Danmarks lønmodtagere overgår til samtidighedsferie. Overgangsreglerne gælder dog allerede fra 2019.

Testen er et redskab til at finde ud af, om din organisation er klar til den nye ferielov.

I testen bliver du præsenteret for nogle spørgsmål, som du skal tage stilling til. Hvis du vil vide mere, kan du få flere oplysninger til spørgsmålet ved at klikke på ´Læs mere`. Det er vigtigt at læse spørgsmålene grundigt igennem, da dine svar er afgørende for testens resultat.

Testen handler kun om ferieloven. Resultatet er vejledende og udgør ikke en juridisk vurdering.

Du starter testen ved at klikke på ´Start testen` på knappen til venstre.
Læs mere om testen
Den nye ferielov gør op med de nuværende regler for, hvor længe man skal vente på at få udbetalt de feriepenge, man optjener. Reglerne i den nye ferielov er komplicerede. Alle, der arbejder med personalejuridiske forhold, skal have styr på den nye ferielov. Det gælder compliance i forhold til de nye regler, information til organisationens medarbejdere, den praktiske ferieadministration, bogholderi-funktionen og hele håndteringen af de økonomiske konsekvenser, som de nye ferieregler har.

Testen giver en pejling på, om du og din organisation er klar til at håndtere både den nye ferielov og overgangsperioden hertil.